ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ισραήλ: O Νετανιάχου παρουσίασε τη νέα κυβέρνηση – Σε μία εβδομάδα ξεκινά η δίκη

Ισραήλ: O Νετανιάχου παρουσίασε τη νέα κυβέρνηση – Σε μία εβδομάδα ξεκινά η δίκη

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου παρουσίασε σήμερα τη νέα κυβέρνηση ενότητας στο κοινοβούλιο, τερματίζοντας μία περίοδο πολιτικής στασιμότητας που διήρκησε για περισσότερο από ένα χρόνο, καθώς ο ίδιος προετοιμάζεται να οδηγηθεί σε δίκη, εντός μιας εβδομάδας, κατηγορούμενος για διαφθορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συμφωνία σχηματισμού της κυβέρνησης ενότητας με τον πρώην εκλογικό αντίπαλο του, ηγέτη του κεντρώου κόμματος Μπλε και Λευκό, Μπένι Γκαντζ, προβλέπει ότι ο Νετανιάχου που αρνείται ότι διέπραξε κάτι παράνομο στην υπόθεση της διαφθοράς, θα παραμείνει πρωθυπουργός για 18 μήνες και μετά θα παραδώσει την εξουσία στον Γκαντζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.