ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Η Βαλ Ντέμινγκς θα είναι η υποψήφια αντιπρόεδρος του Τζο Μπάιντεν;

ΗΠΑ: Η Βαλ Ντέμινγκς θα είναι η υποψήφια αντιπρόεδρος του Τζο Μπάιντεν;

Όπως αναφέρει το POLITICO, η Αφροαμερικανή Βαλ Ντέμινγκς είναι η επικρατέστερη υποψήφια για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ που έχει καταρτίσει ο Τζο Μπάιντεν.

Μεταξύ αυτών, κυβερνήτες, γερουσιαστές, αλλά και πρώην ανταγωνιστές του ίδιου στη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Ωστόσο, μία από τις λιγότερο γνωστές υποψηφιότητες προσελκύει την αυξανόμενη προσοχή των συμβούλων του Μπάιντεν, των δωρητών του κόμματος, αλλά και τον Δημοκρατικών στο Κογκρέσο.

Πρόκειται για την Αφροαμερικανή Βαλ Ντέμινγκς, η οποία είναι μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων και εκλέγεται στη Φλόριντα.

Ο Μπάιντεν την εντόπισε αναγνωρίζοντας την επιρροή της, σε μία επιτυχημένη προεκλογική στάση που έκανε, σε μία τράπεζα τροφίμων στο Ορλάντο, από όπου και κατάγεται η Ντέμινγκς.

«Είναι μία από τις μια δωδεκαριά γυναίκες με πραγματικά προσόντα και ταλέντο που έχουν μπει στη λίστα» δήλωσε ο Μπάιντεν σε μία συνέντευξη που έδωσε στις 7 Μαΐου, σε έναν τηλεοπτικό σταθμό στο Ορλάντο. «Η ίδια είναι ένα πολύ ικανό και άξιο άτομο» πρόσθεσε ο Μπάιντεν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ντέμινγκς εκλέχθηκε για πρώτη φορά στη Βουλή των Αντιπροσώπων το 2016, ενώ ο σύζυγος της, είναι δήμαρχος της Κομητείας Όραντζ και έχει προηγούμενα εκλεγεί σερίφης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.