Σι Τζινπίνγκ: «Η Κίνα υπήρξε ανοιχτή και ειλικρινής ως προς την πανδημία του νέου κορωνοϊού»

Σι Τζινπίνγκ: «Η Κίνα υπήρξε ανοιχτή και ειλικρινής ως προς την πανδημία του νέου κορωνοϊού»

Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ, δήλωσε σήμερα πως η Κίνα τάσσεται υπέρ μιας συλλογικής αναθεώρησης της διεθνούς απάντησης στην πανδημία του νέου κορωνοϊού υπό τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), αφού τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση.

Μιλώντας μέσω τηλεδιάσκεψης στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας του ΠΟΥ ο Σι είπε ότι η Κίνα υπήρξε ανοιχτή και ειλικρινής ως προς την πανδημία που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη χώρα στα τέλη του 2019 και θα υποστηρίξει την διενέργεια έρευνας με τρόπο αντικειμενικό και αμερόληπτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σι υποσχέθηκε επίσης δύο δισεκατομμύρια δολάρια μέσα σε μια διετία για να συμβάλλει έτσι στην αντιμετώπιση της Covid-19 και είπε ότι τα όποια εμβόλια παρασκευαστούν από την Κίνα θα διατεθούν για το κοινό όφελος, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.