ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ εναντίον ΠΟΥ: Μεγάλη αποτυχία στο θέμα του κορωνοϊού κάτι που στοίχισε πολλές ζωές

ΗΠΑ εναντίον ΠΟΥ: Μεγάλη αποτυχία στο θέμα του κορωνοϊού κάτι που στοίχισε πολλές ζωές

Κατά μέτωπον επίθεση εναντίον του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας από την Ουάσινγκτον, που κατηγορεί τον οργανισμό ότι άφησε την επιδημία να βγει εκτός ελέγχου.

«Αυτός ο οργανισμός απέτυχε να συλλέξει τις πληροφορίες που χρειαζόταν ο κόσμος και αυτή η αποτυχία στοίχισε πολλές ζωές» δήλωσε ο υπουργός Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ Άλεξ Άζαρ στο διήμερο ετήσιο συνέδριο του ΠΟΥ που διεξάγεται διαδικτυακά.

Ευθείες βολές, χωρίς πάντως να την κατονομάσει, απηύθυνε ο Αμερικανός υπουργός και στην Κίνα.

«Σε μια προφανή προσπάθεια να αποκρύψει αυτό το ξέσπασμα, τουλάχιστον ένα κράτος μέλος γελοιοποίησε τις υποχρεώσεις του διαφάνειας, με τεράστιο κόστος για ολόκληρο τον κόσμο», τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είδαμε ότι ο ΠΟΥ απέτυχε στην βασική του αποστολή ανταλλαγής πληροφοριών και διαφάνειας, όταν τα κράτη μέλη δεν ενεργούν με καλή πίστη. Αυτό δεν μπορεί ποτέ να ξανασυμβεί», πρόσθεσε ο Άζαρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.