Ν.Τραμπ: «Η Νάνσι Πελόσι είναι μία άρρωστη γυναίκα – Έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα» (βίντεο)

Ν.Τραμπ: «Η Νάνσι Πελόσι είναι μία άρρωστη γυναίκα – Έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα» (βίντεο)

​Ο Αμερικανός πρόεδρος N.Tραμπ σε ερώτηση σχετική με την υπόθεση του πρώην εθνικού συμβούλου του Μάικ Φλιν δήλωσε πως «Η Πελόσι είναι μία άρρωστη γυναίκα. Έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα».

Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε εκ νέου «κυνήγι μαγισσών» την υπόθεση της ρωσικής εμπλοκής στις προεδρικές εκλογές του 2016, τονίζοντας: «Συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που μπορούν να συνεισφέρουν στο καλό αυτής της χώρας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, είχε χαρακτηρίσει «χάσιμο χρόνου» το ενδεχόμενο να δώσει απάντηση στη Νάνσι Πελόσι, για την κριτική της στη χρήση υδροξυχλωρκίνης από τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο. «Δεν θα της απαντήσω. Αυτή είναι χαμένος χρόνος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.