Εξέθεσε τα «ευαισθητοποιημένα» ΜΜΕ ο Ν. Τραμπ: «Παρουσίασαν τ’ ότι έπαιξα γκολφ σαν μια τεράστια αμαρτία»

Εξέθεσε τα «ευαισθητοποιημένα»  ΜΜΕ ο Ν. Τραμπ: «Παρουσίασαν τ’ ότι έπαιξα γκολφ σαν μια τεράστια αμαρτία»

Τα Μέσα Μαζική Ενημέρωσης, τα οποία έχουν οργιάσει εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού, εξέθεσε εκ νέου ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή το πως παρουσίασαν τ’ ότι έπαιξε γκολφ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος κατήγγειλε τη σκληρότητα με την οποία τον αντιμετωπίζουν τα «fake και παντελώς διεφθαρμένα ΜΜΕ», τα οποία παρουσίασαν την έξοδό του στο γήπεδο του γκολφ «σαν να ήταν θανάσιμο αμάρτημα».

«Το ήξερα ότι θα συνέβαινε αυτό! Αυτό που δεν λένε είναι ότι ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα γκολφ εδώ και σχεδόν τρεις μήνες. Αν περίμενα τρία χρόνια, σε κάθε περίπτωση θα έγραφαν τα ίδια άρθρα», υποστήριξε.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1264912066672046081

Επίσης, ο Τραμπ συνεχίζει να επικρίνει τον Τζο Μπάιντεν, τον αντίπαλό του από το κόμμα των Δημοκρατικών στις προσεχείς προεδρικές εκλογές, για την «ηθική του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπάιντεν κυκλοφόρησε μια διαφημιστική καμπάνια το Σάββατο, κατηγορώντας τον πρόεδρο ότι παίζει γκολφ, ενώ ο αριθμός των νεκρών των ΗΠΑ εξακολουθεί να αυξάνεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.