ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρωσία: Το υπουργείο Άμυνας στον αγώνα για την ανάπτυξη εμβολίου κατά του κορωνοϊού

Ρωσία: Το υπουργείο Άμυνας στον αγώνα για την ανάπτυξη εμβολίου κατά του κορωνοϊού

Το εξειδικευμένο ινστιτούτο βιολογικής έρευνας του ρωσικού υπουργείου Άμυνας συμμετέχει στην ανάπτυξη ενός πειραματικού εμβολίου κατά του κορωνοϊού, δήλωσε την Τρίτη ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.

Ο Σοϊγκού είχε σήμερα Τρίτη τηλεδιάσκεψη με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Το 48ο Κεντρικό Ινστιτούτο Ερευνών των Στρατευμάτων Πυρηνικής, Βιολογικής και Χημικής Προστασίας του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, σε συνεργασία με το Ομοσπονδιακό Κέντρο Ερευνών Gamaleya για την Επιδημιολογία και τη Μικροβιολογία του ρωσικού Υπουργείου Υγείας, αναπτύσσουν ένα ανασυνδυασμένο εμβόλιο κατά της νέας λοίμωξης του κορωνοϊού. Επί του παρόντος, οι ειδικοί του ινστιτούτου ολοκληρώνουν προ-κλινικές μελέτες για το πειραματικό δείγμα εμβολίου που πρόκειται να ολοκληρωθούν την 1η Ιουνίου», δήλωσε ο Σοϊγκού.

Οι κλινικές δοκιμές του πειραματικού εμβολίου έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθούν έως τα τέλη Ιουλίου, πρόσθεσε ο υπουργός.

Μιλώντας για την κατάσταση στις τάξεις των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, ο Σόιγκου είπε ότι ο στρατός έχει περάσει από την κορύφωση της επιδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός τόνισε ότι ο κορωνοϊός δεν είχε μειώσει το αξιόμαχο του ρωσικού στρατού και δεν επηρέασε με άλλο τρόπο την προγραμματισμένη μαχητική εκπαίδευση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.