ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν. Τραμπ: «Μεγάλη ημέρα για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη δικαιοσύνη»

Ν. Τραμπ: «Μεγάλη ημέρα για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη δικαιοσύνη»

Μεγάλη ημέρα για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη δικαιοσύνη, έτσι χαρακτήρισε τη σημερινή ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, μέσω Twitter.

Διάταγμα για τον τρόπο λειτουργίας των social media θα υπογράψει, σήμερα Πέμπτη, ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Ο Τραμπ βρίσκεται σε «πόλεμο» εδώ και λίγες ημέρες με το Twitter, αφού το μέσο κοινωνικής δικτύωσης έβαλε σήμανση περί «διασταύρωσης πληροφοριών» σε ανάρτησή του, ενώ είχε υπάρξει και πρόβλημα με την Google που την 1η Μαΐου είχε κατεβάσει χιλιάδες συντηρητικά blogs ή είχε εξαιρέσει από το Google News, παγκοσμίως χιλιάδες εκατοντάδες ιστοσελίδες ειδήσεων συντηρητικού περιεχομένου.

Λίγο πριν την υπογραφή του προαναγγελθέντος διατάγματος, ο Αμερικανός Πρόεδρος προχώρησε και σε σχετικό σχόλιο με ανάρτησή του στο Twitter.

«Αυτή θα είναι μια μεγάλη ημέρα για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη δικαιοσύνη», έγραψε.

Την πληροφορία πως ο Αμερικανός Πρόεδρος σκοπεύει να υπογράψει τη σχετική εντολή, γνωστοποίησε η υπεύθυνος Τύπου του Λευκού Οίκου, Κέιλι Μακένανι, μιλώντας σε δημοσιογράφους την Τετάρτη, κάνοντας λόγο για εκτελεστική εντολή «που θα σχετίζεται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Τετάρτη ο Τραμπ είχε ενημερώσει πως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε θα αλλάξουν, είτε θα κλείσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.