ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Β. Πούτιν: «Η κατάσταση με τον κορωνοϊό σταθεροποιείται και βελτιώνεται»

Β. Πούτιν: «Η κατάσταση με τον κορωνοϊό σταθεροποιείται και βελτιώνεται»

Αισιόδοξος για την πορεία της πανδημίας στη Ρωσία εμφανίστηκε ο Β. Πούτιν τονίζοντας πάντως ότι η κατάσταση πρέπει να παρακολουθείται λεπτομερώς σε κάθε περιοχή της χώρας.

Ταυτόχρονο έδωσε εντολή να αναπτυχθεί στρατιωτικό νοσοκομείο εκστρατείας στην περιοχή της Βαϊκάλης όπου η κατάσταση είναι περίπλοκη.

«Αυτή τη στιγμή η κατάσταση γενικά σταθεροποιείται, βελτιώνεται», ανέφερε ο Ρώσος πρόεδρος κατά την διάρκεια σύσκεψης που είχε με τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας της χώρας. Επιπλέον, ο Βλαντιμίρ Πούτιν σημείωσε ότι η κατάσταση σε κάθε περιοχή της Ρωσίας πρέπει να παρακολουθείται συστηματικά και να αντιδρούμε άμεσα, χωρίς καθυστέρηση κάθε φορά που η κατάσταση αλλάζει.

Παράλληλα ο Ρώσος ηγέτης, αναφερόμενος στην περίπλοκη δυναμική που παρατηρείται όσον αφορά στην εξάπλωση του νέου κορωνοϊού στην περιοχή της Βαϊκάλης, έδωσε εντολή στον στρατό να αναπτύξει νοσοκομείο εκστρατείας για την νοσηλεία ασθενών με Covid – 19.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, στην περιοχή έχουν καταγραφεί 1.321 περιστατικά μόλυνσης, εκ των οποίων 708 ασθενείς ανάρρωσαν και 24 πέθαναν. Εξαιτίας της ταχείας αύξησης των κρουσμάτων στην περιοχή τα περιοριστικά μέτρα θα ισχύσουν έως τις 8 Ιουνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.