ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αρνητικός τελικά στον κορωνοϊό ο Βρετανός Υπουργός Επιχειρήσεων

Αρνητικός τελικά στον κορωνοϊό ο Βρετανός Υπουργός Επιχειρήσεων

Αρνητικό επέστρεψε το αποτέλεμα της διαγνωστικής εξέτασης για τον κορωνοϊό στην οποία υποβλήθηκε την Τετάρτη ο Βρετανός Υπουργός Επιχειρήσεων Άλοκ Σάρμα.

Ο κ. Σάρμα σηκώθηκε την Τετάρτη για ομιλία στο βήμα της Βουλής των Κοινοτήτων εμφανώς αδιάθετος, ιδρώνοντας υπερβολικά και δυσκολευόμενος να εκφέρει τη δήλωσή του.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι τίθεται σε απομόνωση λόγω συμπτωμάτων του κορωνοϊού, αν και σήμερα αισθάνθηκε καλύτερα.

Η Ντάουνινγκ Στριτ είχε αποκαλύψει ότι την Τρίτη το πρωί ο κ. Σάρμα είχε συνάντηση 45 λεπτών με τον Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον και με τον Υπουργό Οικονομικών Ρίσι Σούνακ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αρνητική διάγνωση αποτρέπει την πιθανότητα για υποχρεωτική καραντίνα των κ.κ. Τζόνσον και Σούνακ και των βουλευτών που είχαν έρθει σε επαφή με τον κ. Σάρμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.