ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κυριαρχία Β.Πούτιν στην πολιτική σκηνή της Ρωσίας: Το 76% των πολιτών τον θέλει μέχρι το 2036 στην εξουσία!

Κυριαρχία Β.Πούτιν στην πολιτική σκηνή της Ρωσίας: Το 76% των πολιτών τον θέλει μέχρι το 2036 στην εξουσία!

Η ρωσική κρατική εταιρία δημοσκοπήσεων VTsIOM ανακοίνωσε ότι τα exit polls της έδειξαν ότι το 76% των Ρώσων έχει μέχρι στιγμής ψηφίσει υπέρ των μεταρρυθμίσεων που μπορούν να επιτρέψουν στον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να παρατείνει την παραμονή του στην εξουσία έως το 2036.

Το πανεθνικό δημοψήφισμα για τις συνταγματικές μεταρρυθμίσεις ξεκίνησε στις 25 Ιουνίου και διεξάγεται σε διάστημα επτά ημερών στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Εάν εγκριθούν οι αλλαγές, ο Β.Πούτιν θα μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για δύο ακόμη θητείες στην προεδρία, όταν λήξει η τρέχουσα, το 2024.

Η εταιρία δημοσκοπήσεων ανακοίνωσε ότι το 76% αυτών που είχαν έως τώρα ψηφίσει στήριξαν τις μεταρρυθμίσεις και ότι το 23,6% των ανθρώπων που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση, αφού ψήφισαν, δήλωσαν ότι τάχθηκαν κατά των μεταρρυθμίσεων.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η δημοσκόπηση διενεργήθηκε σε 800 εκλογικά τμήματα σε 25 περιοχές της χώρας, με τη συμμετοχή 163.124 ψηφοφόρων. Τα αποτελέσματα σε γενικές γραμμές συμβαδίζουν με τις προβλέψεις πριν από το δημοψήφισμα που βασίστηκαν σε προηγούμενες έρευνες της VTsIOM.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.