Οικογένεια Τζόνσον: Ούτε ο Covid-19 τους εμποδίζει να λατρεύουν την Ελλάδα – Στο Πήλιο ο πατέρας του Βρετανού ηγέτη

Οικογένεια Τζόνσον: Ούτε ο Covid-19 τους εμποδίζει να λατρεύουν την Ελλάδα – Στο Πήλιο ο πατέρας του Βρετανού ηγέτη

Στην Ελλάδα για διακοπές έφτασε ο πατέρας του Bρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον αποδεικνύοντας την λατρεία που έχουν οικογενειακώς για την χώρα, ενώ στηρίζουν έμπρακτα τον ελληνικό τουρισμό.

Ο 79χρονος Στάνλεϊ Τζόνσον, έφτασε χθες το βράδυ στην Αθήνα, προκειμένου να μεταβεί στη βίλα που έχει στο Πήλιο. Δημοσίευσε μάλιστα και φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας κάθε καρέ του ταξιδιού του.

https://www.instagram.com/p/CCHXO5ins-a/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CCHXJNBnj4u/?utm_source=ig_embed

Ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, έφτασε στη χώρα μας μέσω Βουλγαρίας, καθώς η ελληνική κυβέρνηση έχει απαγορεύσει την άφιξη ταξιδιωτών από τη Βρετανία μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Έτσι κυριολεκτικά δεν τον σταμάτησε τίποτα προκειμένου να έρθει στην αγαπημένη του Ελλάδα ενώ αναγνωρίζει την χαρά των Ελλήνων μόλις τον είδαν να φτάνει στην χώρα.

Μιλώντας από το μπαλκόνι της βίλας του, χθες το βράδυ, ο Στάνλεϊ Τζόνσον ανέφερε: «Είμαι στο Πήλιο στο πλαίσιο ενός αναγκαίου ταξιδιού, προσπαθώντας να θωρακίσω την περιουσία μου ενάντια στον κορωνοϊό. Πρέπει να εφαρμόσω τα απαραίτητα μέτρα αποστάσεων, γιατί εδώ το έχουν πάρει πολύ σοβαρά. Οι Έλληνες προσπαθούν να μπλοκάρουν τις αφίξεις από τη Βρετανία, όμως χάρηκαν πολύ όταν είδαν ότι ήρθα. Το μόνο που με ρώτησαν είναι από πού ήρθα και τι έκανα, ενώ μετά που μέτρησαν τη θερμοκρασία. Πρέπει να θέσουμε σε εφαρμογή τις αερογέφυρες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Από ό,τι βλέπω εδώ, η άφιξη Βρετανών δεν θα αποτελέσει κίνδυνο, γιατί οι Έλληνες είναι πάρα πολύ προσεκτικοί».

Το ταξίδι του πατέρα Τζόνσον δίχνει ότι είναι πιθανόν να ταξιδέψει κανείς από τη Βρετανία στην Ελλάδα, μέσω τρίτης χώρας.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον δεν ακούει ούτε τις συστάσεις της βρετανικής κυβέρνησης, δηλαδή ούτε του γιού του, προκειμένου να στηρίξει την βρετανική οικονομία. Άλλωστε πρόκειται για συστάσεις και όχι απαγορεύσεις και φυσικά ακόμα κι αν κάποιος είναι πρωθυπουργός, δυσκολεύεται να δώσει εντολές στον ίδιο του τον πατέρα, διότι απλούστατα ο γονέας δεν θα τον ακούσει.

Πριν την εφαρμογή του lockdown, ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα συνεχίσει να πηγαίνει στις παμπ, παρά τα 70 του χρόνια. «Φυσικά και θα παω σε παμπ, αν θέλω να πάω σε παμπ. Οι ιδιοκτήτες των παμπ χρειάζονται τον κόσμο».

Δείτε τη βίλα του Στάλνεϊ Τζόνσον στο Πήλιο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.