ΗΠΑ: Σε ανοικτό χώρο με μάσκες και αντισηπτικά η νέα προεκλογική συγκέντρωση του Ν.Τραμπ στο Νιου Χάμσιρ

ΗΠΑ: Σε ανοικτό χώρο με μάσκες και αντισηπτικά η νέα προεκλογική συγκέντρωση του Ν.Τραμπ στο Νιου Χάμσιρ

Σε ανοικτό χώρο θα διεξαχθεί η νέα προεκλογική συγκέντρωση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Νιου Χάμσιρ.

Η συγκέντρωση, που έχει ως συνήθως τον γενικό τίτλο «Make America Great Again» («ας ξαναδώσουμε στην Αμερική το μεγαλείο της»), θα γίνει το Σάββατο 11η Ιουλίου στο Πόρτσμουθ, ανακοίνωσε η προεκλογική εκστρατεία του Ρεπουμπλικάνου χθες.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα προσφερθούν αντισηπτικό και μάσκες, που θα τους γίνει «ισχυρή σύσταση να φορούν», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ο δισεκατομμυριούχος Ρεπουμπλικάνος, ο οποίος θα διεκδικήσει την 3η Νοεμβρίου δεύτερη τετραετή θητεία, έκανε τη μεγάλη επιστροφή του την 20ή Ιουνίου.

Η ανακοίνωση της εκστρατείας του Τραμπ έγινε στο τέλος ενός εορταστικού Σαββατοκύριακου κατά τη διάρκεια του οποίου ο Ρεπουμπλικάνος ορκίστηκε να κατατροπώσει την κατ’ αυτόν «ριζοσπαστική αριστερά», τους Δημοκρατικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τραμπ είχε ηττηθεί — οριακά — στην πολιτεία όπου θα εμφανιστεί το Σάββατο στις εκλογές του 2016.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.