ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Πομπέο: Είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΥΠΕΞ της Αιγύπτου για τη Λιβύη

Μ.Πομπέο: Είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΥΠΕΞ της Αιγύπτου για τη Λιβύη

Με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου, Σάμεχ Σούκρι, είχε τηλεφωνική επικοινωνία ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, όπου και μίλησαν για τη Λιβύη.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Αιγύπτου Άχμεντ Χάφεζ, ο κ. Σούκρι, παρουσίασε στον αμερικανό ομόλογό του τη σταθερή στάση της Αιγύπτου σχετικά με το ζήτημα της Λιβύης και τις προσπάθειες που καταβάλλει το Κάιρο για μία πολιτική και ειρηνική διευθέτηση της κρίσης μέσω της Διακήρυξης του Καΐρου, η οποία αποτελεί μέρος των αποτελεσμάτων της συνόδου κορυφής του Βερολίνου, ανέφερε η δήλωση του υπουργείου Εξωτερικών της Αιγύπτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο επικεφαλής διπλωματίας ΗΠΑ και Αιγύπτου αναφέρθηκαν επίσης στο ζήτημα του μεγάλου φράγματος της Αιθιοπίας, στο παλαιστινιακό ζήτημα και στις διμερείς σχέσεις ως μέρος των προσπαθειών για την ανάπτυξή τους σε όλους τους τομείς με τρόπο που να επιτυγχάνει τα κοινά συμφέροντα της Αιγύπτου και των ΗΠΑ, δήλωσε ο Άχμεντ Χάφεζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.