ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Λιβύη: Το κοινοβούλιο χαιρέτησε τη συμφωνία Ελλάδας και Αιγύπτου για τις ΑΟΖ

Λιβύη: Το κοινοβούλιο χαιρέτησε τη συμφωνία Ελλάδας και Αιγύπτου για τις ΑΟΖ

Η συμφωνία της Ελλάδας με την Αίγυπτο για την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών χαιρετίστηκε από το κοινοβούλιο της Λιβύης, το οποίο δεν αναγνωρίζει τη νομιμότητα της κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας της Τρίπολης του Φάγεζ Αλ Σάρατζ.

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Ασφάλειας του λιβυκού κοινοβουλίου, Ταλάλ Αλ Μιχούμπ, επισήμανε ότι η συμφωνία είναι σύμφωνη με το διεθνές δίκαιο και θα παρεμποδίσει τις φιλοδοξίες του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τρίπολη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η συμφωνία θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Αιγύπτου και της Ελλάδας να εκμεταλλευτούν τα τεράστια αποθέματα φυσικού αερίου που ανακαλύφθηκαν στην Ανατολική Μεσόγειο και θα αντισταθμίσουν τις προσπάθειες της Τουρκίας να διεκδικήσει ένα μερίδιο», ανέφερε μεταξύ άλλων, πριν προσθέσει πως το τουρκολιβυκό σύμφωνο που υπογράφηκε μεταξύ της Τουρκίας και της κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας είναι άκυρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.