ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν.Τραμπ: «Οι αρχές του Λιβάνου να διεξάγουν πλήρη και διαφανή έρευνα – Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να προσφέρουν βοήθεια»

Ν.Τραμπ: «Οι αρχές του Λιβάνου να διεξάγουν πλήρη και διαφανή έρευνα – Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να προσφέρουν βοήθεια»

Στην καταστροφή που υπέστη ο Λίβανος, έπειτα από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στη Βηρυτό στάθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ παρότρυνε σήμερα την κυβέρνηση του Λιβάνου να διεξάγει μια «πλήρη και διαφανή» έρευνα για την έκρηξη που ισοπέδωσε τμήματα της Βηρυτού, σύμφωνα με τα πρακτικά που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον Λευκό Οίκο σχετικά με τη συμμετοχή του στη διεθνή τηλεδιάσκεψη για το θέμα.

«Ο πρόεδρος Τραμπ επαναβεβαίωσε πως οι ΗΠΑ είναι έτοιμες και διατεθειμένες να συνεχίσουν να παράσχουν βοήθεια στον λαό του Λιβάνου», επισήμανε ο Λευκός Οίκος σε ένα δελτίο Τύπου.

Ο Τραμπ «συμφώνησε με τους άλλους ηγέτες στην αναγκαιότητα να συντονίσουν στενά τη διεθνή απάντηση», διευκρίνισε η αμερικανική προεδρία.

Έτοιμες για βοήθεια οι ΗΠΑ

Επιπλέον, ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους «προέτρεψε την κυβέρνηση του Λιβάνου να διεξάγει μια πλήρη και διαφανή έρευνα, για την οποία οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να προσφέρουν τη βοήθειά τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ντόναλντ Τραμπ απηύθυνε έκκληση για ηρεμία στον Λίβανο αναγνωρίζοντας τη «νομιμότητα των εκκλήσεων των ειρηνικών διαδηλωτών για διαφάνεια, μεταρρυθμίσεις και για ανάληψη ευθυνών», καταλήγει ο Λευκός Οίκος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.