ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΗΠΑ: Διακόπτονται οι πτήσεις τσάρτερ προς την Κούβα – Ο Μ.Πομπέο εξήγησε τον λόγο

ΗΠΑ: Διακόπτονται οι πτήσεις τσάρτερ προς την Κούβα – Ο Μ.Πομπέο εξήγησε τον λόγο

Οι ΗΠΑ επιθυμούν να κόψουν τους οικονομικούς πόρους της Κούβας, έτσι αποφάσισαν να διακόψουν τις πτήσεις ιδιωτικών ναυλωμένων αεροσκαφών προς τη χώρα.

Όπως εξήγησε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο: «Σήμερα (13/08) ζήτησα από το υπουργείο Μεταφορών να αναστείλει τις ιδιωτικές ναυλωμένες πτήσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Κούβας. Το καστρικό καθεστώς χρησιμοποιεί τον τουρισμό και τους πόρους που προέρχονται από αυτόν για να χρηματοδοτεί τις καταχρήσεις του και την παρέμβασή του στη Βενεζουέλα. Δεν γίνεται να επιτρέπουμε στους δικτάτορες να επωφελούνται από τον αμερικανικό τουρισμό».

Ο Μάικ Πομπέο κατηγόρησε, ακόμα, την Αβάνα ότι συνεχίζει «να φυλακίζει δημοσιογράφους και ακτιβιστές για τη δημοκρατία» και ότι καταστέλλει «την ελευθερία του θρησκεύεσθαι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δημόσιες πτήσεις τσάρτερ προς την Αβάνα και οι ιδιωτικές πτήσεις που μεταφέρουν ιατροφαρμακευτικό υλικό ή εκτελούν ανθρωπιστικές αποστολές δεν επηρεάζονται από την απόφαση, όπως διευκρινίστηκε από το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.