Σε καραντίνα τέθηκαν Ντομπρόβσκις, Σαρλ Μισέλ, Μάας και Αλτμάγερ

Σε καραντίνα τέθηκαν Ντομπρόβσκις, Σαρλ Μισέλ, Μάας και Αλτμάγερ

Σε καραντίνα τέθηκε από χθες ο Βάλντις Ντομπρόβσκις όταν έμαθε πως ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα μέσα στην εβδομάδα.

«Σήμερα πληροφορήθηκα ότι κάποιος που συνάντησα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα έχει διαγνώστηκε θετικός για τον Covid-19», έγραψε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν στο Twitter.

«Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τηρήθηκε φυσική απόσταση. Δεν έχω συμπτώματα και αισθάνομαι καλά», προσθέτει ο Ντομπρόφσκις. Στο ίδιο μήνυμα αναφέρει: «Σύμφωνα με τις οδηγίες για τη δημόσια υγεία, έχω κάνει τεστ, απομονώθηκα και εργάζομαι από το σπίτι».

Σε καραντίνα τέθηκαν χθες και ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Χάικο Μάας, όπως και ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Πέτερ Αλτμάγερ καθώς μέλη της προσωπικής τους ασφάλειας διαγνώστηκαν με τον ιό. Τα πρώτα τεστ του Μάας και του Αλτμάγερ βγήκαν αρνητικά, όπως ανακοινώθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, Ντομπρόφσκις, Μάας και Ατλμάγερ τέθηκαν σε προληπτική καραντίνα μια ημέρα μετά την αναβολή της Συνόδου Κορυφής που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει σήμερα, καθώς μέλος της ασφάλειας του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ διαγνώστηκε με Covid-19.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.