ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βραζιλία: Σαρώνει ο Ζ.Μπολσονάρου στις δημοσκοπήσεις – Νέα άνοδο του ποσοστού αποδοχής του από τους πολίτες

Βραζιλία: Σαρώνει ο Ζ.Μπολσονάρου στις δημοσκοπήσεις – Νέα άνοδο του ποσοστού αποδοχής του από τους πολίτες

Τα ποσοστά αποδοχής της κυβέρνησης του προέδρου Ζαΐχ Μπολσονάρου αυξήθηκαν, με τον δεξιό ηγέτη να απολαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα, σύμφωνα με ακόμα μία δημοσκόπηση.

Το ποσοστό των Βραζιλιάνων που αξιολογούν ότι η κυβέρνησή του είναι πολύ καλή ή καλή αυξήθηκε κατά 40% από 29% τον Δεκέμβριο, ενώ εκείνων που βλέπουν την κυβέρνηση ως κακή ή πολύ κακή μειώθηκε στο 29% από το 38% προηγούμενης δημοσκόπησης, καταδεικνύει η έρευνα των CNI/Ibope.

Αν και ο Μπολσονάρου έχει βρεθεί στο στόχαστρο επικρίσεων από επαγγελματίες υγείας γιατί αντιτάχθηκε στην επιβολή λοκντάουν στην χώρα προκειμένου να μη διακόψει τη λειτουργία της οικονομίας, το 50% των ερωτηθέντων λέει ότι εγκρίνει τον τρόπο του στη διακυβέρνηση της χώρας, σε σύγκριση με 41% τον Δεκέμβριο.

Η δημοσκόπηση του Ibope, που διεξήχθη για λογαριασμό του βιομηχανικού λόμπι CNI, συμβαδίζει με άλλες πρόσφατες έρευνες που δείχνουν πως η δημοτικότητα του Μπολσονάρου αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό χάρη στην καλή κατάσταση που έμεινε η οικονομία.

Περισσότεροι σε σχέση με πριν δείχνουν εμπιστοσύνη στον Μπολσονάρου

Το ποσοστό εκείνων που δεν εγκρίνουν την κυβέρνηση του Μπολσονάρου μειώθηκε σε 41% από 53% τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση.

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου προέδρου καταγράφει επίσης άνοδο, με το 46% των ερωτηθέντων να λέει ότι εμπιστεύεται τον Μπολσονάρου, σε σύγκριση με 41% τον Δεκέμβριο. Το ποσοστό όσων δεν τον εμπιστεύονται μειώθηκε σε 51% από 56% τον Δεκέμβριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη δημοσκόπηση της Ibope συμμετείχαν 2.000 άνθρωποι, το διάστημα 17-20 Σεπτεμβρίου. ‘Εχει όριο στατιστικού λάθος +- 2%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.