ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Φραστικές επιθέσεις του Μπάιντεν σε Τραμπ καθώς υποχωρεί στις δημοσκοπήσεις: «Μοιάζει με τον Γκαίμπελς και τον Κάστρο»

Φραστικές επιθέσεις του Μπάιντεν σε Τραμπ καθώς υποχωρεί στις δημοσκοπήσεις: «Μοιάζει με τον Γκαίμπελς και τον Κάστρο»

Με τον υπουργό Προπαγάνδας των Ναζί συνέκρινε ο Τζο Μπάιντεν τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς βλέπει την δημοσκοπική του υποχώρηση.

Ερωτηθείς στη διάρκεια συνέντευξής του στο MSNBC πώς θα αντιμετωπίσει τους επαναλαμβανόμενους ισχυρισμούς του Τραμπ ότι προωθεί μια αριστερή ατζέντα ο Δημοκρατικός προεδρικός υποψήφιος δεν μάσησε ούτε αυτή τη φορά τα λόγια του.

Ο Τραμπ «είναι κάπως σαν τον Γκαίμπελς», είπε ο Μπάιντεν αναφερόμενος στον Γιόζεφ Γκαίμπελς, εγκέφαλο του μηχανισμού προπαγάνδας της ναζιστικής Γερμανίας. «Λες ένα ψέμα συνέχεια, το επαναλαμβάνεις, συνεχίζεις να το επαναλαμβάνεις μέχρι να περάσει» μεταξύ των ψηφοφόρων, είπε.

Ο Μπάιντεν, που βλέπει το τελευταίο διάστημα να μειώνεται στις δημοσκοπήσεις το προβάδισμά του από τον Ρεπουμπλικανό Πρόεδρο των ΗΠΑ, συνέχισε λέγοντας ότι ο Τραμπ χρησιμοποιεί τα περί σοσιαλισμού για να εκτρέψει την προσοχή της κοινής γνώμης από την κακή διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού και τον συνέκρινε με τον Φιντέλ Κάστρο.

«Νομίζω ότι ο κόσμος βλέπει ξεκάθαρα τη διαφορά ανάμεσα σε μένα και τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο Τραμπ απομακρύνει έξω από το Λευκό Οίκο τους ειρηνικούς διαδηλωτές με το στρατό. Αυτός ο τύπος είναι περισσότερο Κάστρο παρά Τσώρτσιλ», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ανακοίνωσή του ο Ρεπουμπλικανός Εβραϊκός Συνασπισμός κάλεσε τον Μπάιντεν να ζητήσει συγνώμη για το σχόλιό του και να το αποσύρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.