Β.Πούτιν: «Το Κρατικό Συμβούλιο κατέχει σημαντικό ρόλο στο σύστημα της ρωσικής διακυβέρνησης»

Β.Πούτιν: «Το Κρατικό Συμβούλιο κατέχει σημαντικό ρόλο στο σύστημα της ρωσικής διακυβέρνησης»

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν υποστήριξε πως το Κρατικό Συμβούλιο κατέχει σημαντικό ρόλο στο σύστημα της ρωσικής διακυβέρνησης.

«Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι αυτό το όργανο ιδρύθηκε μετά από πρόταση βουλευτών και Ρώσων αξιωματούχων και έκτοτε έπαιξε σημαντικό, θα έλεγα ακόμη και στρατηγικό, ρόλο στο σύστημα της κρατικής διακυβέρνησης» σημείωσε αρχικά ο Πρόεδρος της Ρωσίας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως ο ρόλος του Κρατικού Συμβουλίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας έχει επωμιστεί την προετοιμασία νομοθετικών πρωτοβουλιών, καθώς και πρακτικών μέτρων που εφαρμόζονται σε περιοχές και ακόμη και δήμους της Ρωσίας.

Υπενθυμίζεται πως την 1η Ιουλίου, ολοκληρώθηκε η πανρωσική ψηφοφορία διάρκειας μίας εβδομάδας για την έγκριση ενός ευρέως φάσματος τροπολογίων στο Ρωσικό Σύνταγμα, με το 77,92% των πολιτών να λένε «ναι» στην υιοθέτηση των αλλαγών.

Ο κ. Πούτιν υπέγραψε το διάταγμα που επιτρέπει την εισαγωγή των αλλαγών στο Σύνταγμα της χώρας, υπογραμμίζοντας ότι το έκανε μόνο γιατί αυτές οι τροποποιήσεις στηρίχθηκαν από την πλειονότητα των Ρώσων πολιτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι κάνουμε το σωστό με την υιοθέτηση των τροποποιήσεων στο σημερινό Σύνταγμα. Αυτές οι τροποποιήσεις θα ενισχύσουν την εθνικότητά μας και θα δημιουργήσουν τις απαραίτητες συνθήκες για μια προοδευτική ανάπτυξη της χώρας μας στις επόμενες δεκαετίες» δήλωσε ο Πούτιν σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya 1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.