ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μ.Πάλμερ: «Οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών στην Ανατολική Μεσόγειο στη βάση του διεθνούς Δικαίου»

Μ.Πάλμερ: «Οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών στην Ανατολική Μεσόγειο στη βάση του διεθνούς Δικαίου»

Ο αναπληρωτής βοηθός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάθιου Πάλμερ ζήτησε την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών στην Ανατολική Μεσόγειο στη βάση του διεθνούς Δικαίου.

Μιλώντας σε Συνέδριο του Economist, ο αναπληρωτής βοηθός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάθιου Πάλμερ τόνισε ότι η χώρα του στηρίζει την ειρηνική και βάσει του διεθνούς Δικαίου οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Παράλληλα, τόνισε ότι η ευημερία απαιτεί σταθερότητα και ασφάλεια και επανέλαβε ότι οι ΗΠΑ θεωρούν την διπλωματική οδό ως τον μόνο αποδεκτό τρόπο για την αποκλιμάκωση των εντάσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μάθιου Πάλμερ τόνισε, επίσης, ότι η χώρα του έχει ζητήσει επανειλημμένως την παύση των τουρκικών ενεργειών που δημιουργούν εντάσεις και επανέλαβε την στήριξη της Ουάσινγκτον στο σχήμα «3+1» (Κύπρος, Ελλάδα, Ισραήλ και Ηνωμένες Πολιτείες).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.