ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πως ο πρόεδρος Ν.Τραμπ επέστρεψε στο Οβάλ Γραφείο (φώτο)

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πως ο πρόεδρος Ν.Τραμπ επέστρεψε στο Οβάλ Γραφείο (φώτο)

Στο Οβάλ Γραφείο επέστρεψε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ την Τετάρτη.

Ο Αμερικανός πρόεδρος πήγε στο Οβάλ Γραφείο σήμερα το απόγευμα για να ενημερωθεί για τον τυφώνα Δέλτα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγες ώρες αργότερα για να επιβεβαιώσει τα όσα είχατε διαβάσει νωρίτερα στο pronews.gr.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό ποιοι βρίσκονται στο Οβάλ Γραφείο μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ένας φρουρός του Ναυτικού εμφανίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης μπροστά από την δυτική πτέρυγα. Να αναφέρουμε ότι ένας φρουρός του Ναυτικού εμφανίζεται μόνο όταν ο πρόεδρος βρίσκεται στο Οβάλ Γραφείο.

Ο υπεύθυνος Τύπου του Λευκού Οίκου, Brian Morgenstern, είπε πως τα μέτρα ασφαλείας βρίσκονται στη θέση τους για όταν επιστρέψει ο πρόεδρος στο γραφείο του.

«Έχουμε τρόπους να το κάνουμε αυτό, έχουμε ΡΡΕ που χρησιμοποιούμε και μπορούμε να καθόμαστε πίσω απ’ αυτό όταν αλληλεπιδρούμε», είπε στους δημοσιογράφους που ήταν έξω από τον Λευκό Οίκο.

«Όλοι οι άνθρωποι φοράνε μάσκες, γάντια και γυαλιά, ή οτιδήποτε άλλο χρειαστεί», πρόσθεσε.

Σε κάθε περίπτωση, τώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε στο Οβάλ Γραφείο, θα δει τους διαδρόμους της δυτικής πτέρυγας άδειους, καθώς πολλοί υπάλληλοι εργάζονται από το σπίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.