Γκάφα από υπουργό στην Τσεχία: Αποκάλεσε τον πρωθυπουργό «βλάκα» – Ξέχασε ότι ήταν ανοιχτά τα μικρόφωνα (βίντεο)

Γκάφα από υπουργό στην Τσεχία: Αποκάλεσε τον πρωθυπουργό «βλάκα» – Ξέχασε ότι ήταν ανοιχτά τα μικρόφωνα (βίντεο)

Η υπουργός Εργασίας, της Τσεχίας Γιάνα Μαλάτσοβα, η οποία στο τέλος της συνέντευξής της στην τσεχική τηλεόραση και νομίζοντας ότι τα μικρόφωνα ήταν κλειστά, αποκάλεσε τον πρωθυπουργό Αντρέι Μπάμπις «βλάκα».

Όπως ήταν φυσικό, το στιγμιότυπο έπαιξε στα τηλεοπτικά κανάλια και έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

«Αυτό είναι μπ@@ο που το έκανε ο Μπάμπις. Και πρέπει τώρα να το γλείφουμε. Είναι βλάκας, συγγνώμη» είπε η Μαλάτσοβα.

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι ηγέτες των κομμάτων της αντιπολίτευσης ασκούν έντονη κριτική στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό προσωπικά, για λάθη που έγιναν τους τελευταίους μήνες στη μάχη εναντίον του κορωνοϊού και συγκεκριμένα, για την άρνηση, μέχρι τη τελευταία στιγμή, για την χρήση μάσκας και την κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης στις 5 Οκτωβρίου.

Πολλοί πολιτικοί κατηγόρησαν τον πρωθυπουργό για χαοτικές αποφάσεις, που οδηγούν στην αποδιοργάνωση του πληθυσμού και αυτό αντικατοπρίζεται στη συμπεριφορά των πολιτών στα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση.

Την προηγούμενη Παρασκευή η Τσεχία κατέγραψε 11.105 κρούσματα, ενώ με τον χθεσινό απολογισμό τα συνολικά κρούσματα στη χώρα ξεπερνούν τα 100.000.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.