Ε.Μακρόν μετά τον αποκεφαλισμό του καθηγητή: «Θα εντατικοποιηθούν οι ενέργειες ενάντια στο ριζοσπαστικό Ισλάμ»

Ε.Μακρόν μετά τον αποκεφαλισμό του καθηγητή: «Θα εντατικοποιηθούν οι ενέργειες ενάντια στο ριζοσπαστικό Ισλάμ»

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν στον απόηχο του αποκεφαλισμού του καθηγητή Ιστορίας είπε πως θα εντατικοποιηθούν οι ενέργειες ενάντια στο ριζοσπαστικό Ισλάμ.

«Μετά την επίθεση θα ενισχύσουμε περαιτέρω αυτό που έχει ξεκινήσει, δεν πρόκειται να κάνουμε νέες δηλώσεις. Γνωρίζουμε τι πρέπει να γίνει. Αυτές είναι πράξεις που αναμένουν οι συμπολίτες μας. Αυτές οι ενέργειες θα εντατικοποιηθούν» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γάλλος πρόεδρος, όπως μεταδίδει το BFMTV.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν σε δημοσιογράφους μετά από συνάντηση που είχε σήμερα αργά το απόγευμα με μέλη μιας μονάδας για την καταπολέμηση του ισλαμικού εξτρεμισμού στο Μπομπινί στα βορειοανατολικά προάστια του Παρισιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (16/10) ο 47χρονος Γάλλος καθηγητής Ιστορίας και Γεωγραφίας, Σαμουέλ Πατί αποκεφαλίστηκε έξω από το σχολείο όπου εργαζόταν, από έναν 18χρονο τσετσενικής καταγωγής. Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι ο δράστης ήθελε να τιμωρήσει τον εκπαιδευτικό επειδή είχε δείξει σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ σε μαθητές του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.