ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ζ.Μπολσονάρου: «Ελπίζω να παραστώ στη νέα ορκωμοσία του Ν.Τραμπ»

Ζ.Μπολσονάρου: «Ελπίζω να παραστώ στη νέα ορκωμοσία του Ν.Τραμπ»

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαϊχ Μπολσονάρου, διατυπώνοντας για μία ακόμη φορά την ακλόνητη στήριξή του στον Αμερικανό ομόλογό του, είπε πως ελπίζει ότι θα παραστεί στην ορκωμοσία του στην περίπτωση που επανεκλεγεί.

Οι δύο χώρες μόλις υπέγραψαν πρωτόκολλα εμπορικών συμφωνιών και η Ουάσιγκτον υποσχέθηκε σήμερα χρηματοδότηση ύψους 1 δισεκατομμυρίων δολαρίων στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της 5G, με την ελπίδα να δει τη Βραζιλία να απαγορεύει την κινεζική Huawei.

«Θεού θέλοντος, ελπίζω ότι θα μπορέσω να παραστώ στην ορκωμοσία του προέδρου των ΗΠΑ, που θα επανεκλεγεί σύντομα. Δεν έχω ανάγκη να το κρύψω, μιλάω από την καρδιά μου», δήλωσε ο δεξιός ηγέτης, κατά τη διάρκεια μιας επίσημης τελετής στην Μπραζίλια.

«Δεν πρόκειται για ανάμειξη (στις αμερικανικές εκλογές), όμως εκφράζομαι μέσα από την καρδιά μου, από σεβασμό προς τον αμερικανικό λαό και λόγω της εκτίμησης που ο Ντόναλντ Τραμπ δείχνει προς εσάς», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τελετή διεξήχθη παρουσία του Ρόμπερτ Ο΄ Μπράιαν, συμβούλου εθνικής ασφαλείας του προέδρου Τραμπ, ο οποίος είπε ότι οι δύο χώρες είναι «πιο ενωμένες από ποτέ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.