ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στη Μόσχα θα μεταβεί ο υπουργός Εξωτερικών του Αζερμπαϊτζάν Τ.Μπαϊράμοφ

Στη Μόσχα θα μεταβεί ο υπουργός Εξωτερικών του Αζερμπαϊτζάν Τ.Μπαϊράμοφ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αζερικού ΥΠΕΞ, ο υπουργός Εξωτερικών του Αζερμπαϊτζάν, Τζεϊχάν Μπαϊράμοφ, αναμένεται να μεταβεί στη Μόσχα για διαβουλεύσεις με τη ρωσική πλευρά.

«Ο υπουργός Εξωτερικών αναχώρησε για τη Μόσχα για επίσκεψη εργασίας, κατά την οποία θα έχει διαβουλεύσεις με τη ρωσική πλευρά» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ του Αζερμπαϊτζάν.

Νωρίτερα σήμερα, είχε γίνει γνωστό ότι ο Αρμένιος υπουργός Εξωτερικών, Ζοχράμπ Μνατσακανιάν, βρίσκεται στη Μόσχα για συναντήσεις για την εφαρμογή της κατάπαυσης του πυρός στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Την Τρίτη, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Αρμενίας, Άννα Ναγκνταλιάν, είχε δηλώσει ότι ο Αρμένιος υπουργός Εξωτερικών σχεδιάζει να επισκεφθεί και τις ΗΠΑ και να συναντηθεί με τον Αμερικανό ομόλογό του, Μάικ Πομπέο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Πομπέο και Μνατσακανιάν θα συναντηθούν στις 23 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τρίτη, ο Αζέρος Πρόεδρος, Ιλχάμ Αλίγιεφ, ανακοίνωσε ότι οι ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν πήραν τον έλεγχο της πόλης Ζανγκιλάν (Zangilan) και πολλές άλλες κοινότητες του Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

«Αριθμός χωριών στις περιοχές των Φιζούλι, Γκεμπραγίλ, Χογιαβέντ και Ζανγκιλάν απελευθερώθηκαν από την κατοχή. Η πόλη Ζανγκιλάν επιτέλους απελευθερώθηκε» ανέφερε ο Αλίγιεφ κατά τη διάρκεια διαγγέλματός του προς το έθνος.

Επίσης, ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν δήλωσε πως οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας του κατέστρεψαν τέσσερα πυραυλικά συστήματα S-300 του αρμενικού στρατού από την έναρξη των εχθροπραξιών στη γραμμή επαφής του Καραμπάχ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αναφέρθηκα σε δύο κατεστραμμένα συστήματα S-300 στο πρόσφατο διάγγελμά μου. Τώρα, έχουν γίνει ήδη τέσσερα» επισήμανε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.