ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β.Πούτιν: «Είναι απαραίτητο να ξεκινήσει ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού σε ολόκληρη τη Ρωσία»

Β.Πούτιν: «Είναι απαραίτητο να ξεκινήσει ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού σε ολόκληρη τη Ρωσία»

O πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, υποστήριξε την Πέμπτη πως είναι απαραίτητο να ξεκινήσει ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού σε ολόκληρη τη χώρα.

«Υπάρχουν φάρμακα, υπάρχει το εμβόλιο και η γενική πορεία αυτού του αγώνα είναι να συνεχίσουμε τις δοκιμές, τα μέτρα προφύλαξης και, φυσικά, τον εμβολιασμό. Πρέπει να ξεκινήσουμε αυτόν τον εμβολιασμό σε ολόκληρη τη χώρα» δήλωσε ο Πούτιν στο συνέδριο της ρωσικής Ένωσης Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών.

Ο εμβολιασμός των Ρώσων ενάντια στον κορωνοϊό είναι η πρώτη προτεραιότητα, η οποία είναι πιο σημαντική από την εξαγωγή εμβολίων, σημείωσε ο Πούτιν.

«Το κύριο καθήκον σήμερα είναι να δημιουργήσουμε παραγωγικές ικανότητες για να αυξήσουμε την παραγωγή. Και αυτές οι παραγωγικές ικανότητες πρέπει να στοχεύουν στον εμβολιασμό των πολιτών της Ρωσίας σε πρώτη φάση. Όσον αφορά τις εξαγωγικές εργασίες, αυτό είναι ένα σημαντικό καθήκον» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ρωσίας.

Προέτρεψε επίσης τους επιχειρηματίες να συμμετάσχουν πιο ενεργά στην παραγωγή του ρωσικού εμβολίου για τον κορωνοϊό προκειμένου να διασφαλιστεί η απαιτούμενη ποσότητά του.

«Απευθύνω έκκληση σε επιχειρηματίες που ασχολούνται με αυτόν τον τύπο δραστηριότητας να συμμετάσχουν σε αυτό το έργο πιο ενεργά και να διασφαλίσουν την απαιτούμενη ποσότητα ρωσικού εμβολίου» δήλωσε ο Πούτιν σε συνάντηση με μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ρωσικής Ένωσης Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πούτιν σημείωσε επίσης ότι το τρίτο ρωσικό εμβόλιο που δημιουργήθηκε θα καταχωρηθεί σύντομα. Η Ρωσία καταχώρησε το πρώτο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, το Sputnik V στις 11 Αυγούστου. Αναπτύχθηκε μέσω της συνεργασίας του Ινστιτούτου Γκαμαλέγια και του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.