ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ολλανδία: Το βασιλικό ζεύγος απολογείται ξανά για τις διακοπές του στην Ελλάδα (βίντεο)

Ολλανδία: Το βασιλικό ζεύγος απολογείται ξανά για τις διακοπές του στην Ελλάδα (βίντεο)

Με ένα βίντεο απολογήθηκαν ξανά για τις διακοπές τους στην Ελλάδα, ενώ ο κορωνοϊός «βράζει» στην Ολλανδία, ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα.

Στο βίντεό τους οι δύο γαλαζοαίματοι παραδέχονται ότι «δεν ήταν σοφό εκ μέρους μας να αγνοήσουμε την επίπτωση των νέων μέτρων στην κοινωνία μας».

«Το ταξίδι μας στην Ελλάδα προκάλεσε σοβαρές αντιδράσεις από αρκετούς Ολλανδούς. Είναι οδυνηρό να έχουμε προδώσει την εμπιστοσύνη σας σε εμάς» λένε ο Γουλιέλμος και η Μάξιμα.

«Από την αρχή της κρίσης του κορωνοϊού κάναμε το καλύτερο. Είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους. Είμαστε μέρος της. Αλλά δεν είμαστε αλάνθαστοι» συμπληρώνουν στην δημόσια συγγνώμη τους.

Σύμφωνα με το κρατικό κανάλια NOS το βασιλικό ζευγάρι επέστρεψε από την Ολλανδία το Σάββατο ενώ οι δύο μεγαλύτερες κόρες τους, η Αλεξία και η μέλλουσα βασίλισσα Αμαλία, έφυγαν από την Ελλάδα την Τρίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οργή των Ολλανδών για το βασιλικό ζεύγος προκλήθηκε από το γεγονός ότι την ίδια ώρα στην χώρα έχουν επιβληθεί μέτρα στους πολίτες για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού ανάμεσα στα οποία και η σύσταση για αποφυγή μη απαραίτητων ταξιδιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.