ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μικρότερη από το πρώτο ντιμπέιτ η τηλεθέαση της δεύτερης τηλεοπτικής αναμέτρησης Τραμπ-Μπάιντεν

Μικρότερη από το πρώτο ντιμπέιτ η τηλεθέαση της δεύτερης τηλεοπτικής αναμέτρησης Τραμπ-Μπάιντεν

Το δεύτερο προεδρικό ντιμπέιτ μεταξύ του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του Δημοκρατικού αντιπάλου του Τζο Μπάιντεν προσέλκυσε περίπου 63 εκατομμύρια τηλεθεατές, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, αριθμός μικρότερος σε σύγκριση με την πρώτη προεδρική τηλεμαχία του Σεπτεμβρίου.

Ο αριθμός αυτός αντιπροσωπεύει το μέσο όρο τηλεθέασης των 15 τηλεοπτικών δικτύων που πρόβαλαν σε ζωντανή μετάδοση το ντιμπέιτ την Πέμπτη το βράδυ. Το Fox News κατέγραψε τη μεγαλύτερη τηλεθέαση από οποιοδήποτε άλλο δίκτυο, προσελκύοντας 15,4 εκατομμύρια θεατές.

Την πρώτη τηλεμαχία Τραμπ και Μπάιντεν είχαν δει 73,1 εκατομμύρια θεατές σε 16 τηλεοπτικά δίκτυα.

Η τηλεοπτική συζήτηση της Πέμπτης είχε να ανταγωνιστεί την προβολή την ίδια ώρα στο δίκτυο του Fox ενός αγώνα του πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL).

Τα στοιχεία της Nielsen αντιπροσωπεύουν τους ανθρώπους που παρακολούθησαν στην τηλεόραση την τηλεμαχία και δεν περιλαμβάνουν όσους επέλεξαν κάποια ψηφιακή πλατφόρμα για να την δουν.

Το ντιμπέιτ της Πέμπτης ήταν το τελευταίο πριν τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προεδρική τηλεμαχία με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία των ΗΠΑ ήταν μια του 2016 μεταξύ του Τραμπ και της Χίλαρι Κλίντον, την οποία παρακολούθησαν 84 εκατομμύρια τηλεθεατές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.