ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Β.Πούτιν έβηξε και οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του «φούντωσαν» και πάλι (βίντεο)

Ο Β.Πούτιν έβηξε και οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του «φούντωσαν» και πάλι (βίντεο)

O Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, σε σχετική ερώτηση από δημοσιογράφο του πρακτορείου Tass το απόγευμα της Τετάρτης, δήλωσε ότι «η υγεία του Ρώσου προέδρου είναι μια χαρά».

Η δήλωση αυτή του Πεσκόφ έρχεται μετά από μια μικρή «κρίση βήχα» που είχε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την διάρκεια τηλεδιάσκεψης με μέλη της κυβέρνησης νωρίτερα την ίδια μέρα, με το στιγμιότυπο μάλιστα να καταγράφεται on camera.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η κρίση βήχα «έπιασε» τον 68χρονο Ρώσο πρόεδρο την ώρα που μιλούσε στα στελέχη της κυβέρνησής του για τα έντοναοικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν περιοχές της χώρας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και άλλων παραγόντων.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει μάλιστα ότι αργότερα το εν λόγω στιγμιότυπο υποβλήθηκε σε επεξεργασία, ώστε ο βήχας του Πούτιν να δείχνει λιγότερο έντονος στο βίντεο που δημοσιεύτηκε από το γραφείο του Ρώσου προέδρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το Tass, μετά τη σύντομη κρίση βήχα ο Ρώσος πρόεδρος ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του και η σύσκεψη συνεχίστηκε «σχεδόν χωρίς διακοπή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.