ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: Δικηγόρος του Τραμπ μιλά για παρέμβαση της CIA στις εκλογές και προαναγγέλλει βιβλικές αποκαλύψεις

ΗΠΑ: Δικηγόρος του Τραμπ μιλά για παρέμβαση της CIA στις εκλογές και προαναγγέλλει βιβλικές αποκαλύψεις

Συνεχίζουν οι συνεργάτες του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ τις έρευνές τους για να αποδείξουν ότι το αποτέλεσμα των εκλογών να έχει «μαγειρευτεί».

Η Σίντνεϊ Πάουελ, πρώην βοηθός του εισαγγελέα του Τέξας που εργάζεται τώρα ως ερευνητής για νοθεία στο επιτελείο του Τραμπ, επανέλαβε ότι η CIA «έβαλε το χέρι της«στις φετινές αμερικανικές εκλογές.

Η ίδια υποστήριξε πως η CIA παρείχε την τεχνολογία προκειμένου να τροποποιηθούν τα ψηφοδέλτια.

Η Πάουελ υποστήριξε ότι η νομική ομάδα του Τραμπ ήταν στη διαδικασία προετοιμασίας μιας νέας αγωγής που σχετίζεται με νοθεία στην πολιτεία της Τζόρτζια, υποσχόμενη ότι οι αποκαλύψεις θα είναι βιβλικές.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της εκλογικής ομάδας του Τραμπ, Τζέι Σεκούλο, επανέλαβε τα λεγόμενα της Πάουελ, λέγοντας πως θα έρθουν σύντομα συγκλονιστικές νέες εξελίξεις σε μια αγωγή η οποία θα κατατεθεί τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

Ο ρεπουμπλικανός κυβερνήτης της Τζόρτζια, Μπράιαν Κέπ, πιστοποίησε τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών υπέρ του πρώην αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν, λέγοντας ότι το επιτελείο του Τραμπ θα είχε την ευκαιρία «να ακολουθήσει άλλες νομικές επιλογές και μια ξεχωριστή καταμέτρηση αν το θέλει». Η Πάουελ χαρακτήρισε την πιστοποίηση του Κεμπ ως «φάρσα».

Η ίδια και άλλα μέλη της νομικής ομάδας του Τραμπ εργάζονται νυχθημερόν για να αποδείξουν τις συνδέσεις μεταξύ των μηχανημάτων ψηφοφορίας ονόματι Dominion και ξένων παραγόντων.

Σε συνέντευξή της στο Newsmax, η Πάουελ ανέφερε ότι η ομάδα του Τραμπ έχει ήδη δώσει πολλά «σοβαρά στοιχεία» για να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς για νοθεία στις προεδρικές εκλογές.

«Υπάρχουν άνθρωποι που είδαν τα ψηφοδέλτια να καταστρέφονται. Έχουμε στοιχεία από άτομα που είδαν τα ψηφοδέλτια να κατασκευάζονται. Έχουμε όλα τα είδη διαφορετικών αποδεικτικών στοιχείων και στη συνέχεια έχουμε τα στατιστικά και μαθηματικά στοιχεία που είναι απολύτως αναμφισβήτητα», είπε.

Την Πέμπτη, η νομική ομάδα του Τραμπ, με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι, παρουσίασε το πρώτο από τα αποδεικτικά στοιχεία για την φερόμενη νοθεία σε συνέντευξη Τύπου στην Ουάσιγκτον.

Αξιωματούχοι των Δημοκρατικών, τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και ακόμη και ορισμένοι Ρεπουμπλικάνοι έχουν απορρίψει τους ισχυρισμούς του Προέδρου και του ζήτησαν να παραδεχτεί το αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά αυτό δεν θα γίνει μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση της νοθείας στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.