ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: Το επιτελείο του Ν.Τραμπ άσκησε έφεση σχετικά με την απόφαση για τα ψηφοδέλτια στην Πενσυλβάνια

ΗΠΑ: Το επιτελείο του Ν.Τραμπ άσκησε έφεση σχετικά με την απόφαση για τα ψηφοδέλτια στην Πενσυλβάνια

Έφεση για την απόφαση ενός ομοσπονδιακού δικαστή που αρνήθηκε την αγωγή του Ντόναλντ Τραμπ, κατά του εκλογικού αποτελέσματος στην Πενσυλβανία, υπέβαλε την Κυριακή το επιτελείο του Αμερικανού προέδρου.

Η απόφαση να ζητήσει «ταχεία έφεση» ανακοινώθηκε από την ομάδα του Τραμπ το Σάββατο, λίγο αφότου ο δικαστής Μάθιου Μπραν απέρριψε την αγωγή που αιτούνταν την απόρριψη εκατομμυρίων ψηφοδελτίων στην Πενσυλβανία καθώς, «δεν θα έπρεπε να μετρηθούν» και έδωσε παράνομα στον Τζο Μπάιντεν το προβάδισμα στην πολιτεία.

Εκτός αυτού, το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπp κατηγόρησε τους εκλογικούς υπαλλήλους στην Πενσυλβανία ότι παραβίαζαν τον νόμο για τις πολιτειακές εκλογές, αφού δεν άφησαν παρατηρητές των Ρεπουμπλικανών στις τοποθεσίες καταμέτρησης ψήφων μέσω ταχυδρομείου. Αυτή η αγωγή, ωστόσο, απορρίφθηκε.

ΜΜΕ θέλουν τη μαφία να βοήθησε τον Μπάιντεν

Οι συνεχιζόμενες προσπάθειες να «κλείσει» το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ έχει αναδείξει τη στην Πενσυλβανία, την ώρα που το μέσο Buffalo Chronicle ισχυρίζεται ότι ένα ηγετικό στέλεχος της μαφίας της Φιλαδέλφεια, γνωστό ως «Skinny Joey» Μερλίνο , ίσως συμμετείχε σε ένα φερόμενο σχέδιο που περιλαμβάνει την κατασκευή «περίπου 300.000 εκλογικών ψηφοδελτίων για τον Μπάιντεν».

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, μια πηγή ισχυρίστηκε ότι ο Μερλίνο και μια ομάδα συνεργατών του παρήγαγαν αυτά τα ψηφοδέλτια χρεώνοντας 10 δολάρια το ψηφοδέλτιο και τρεις ημέρες εργασίας, με τα ψηφοδέλτια να «συσκευάζονται στη συνέχεια» και να αφήνονται στο Συνεδριακό Κέντρο της Φιλαδέλφεια.

Τώρα μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μερλίνο μπορεί να είναι πρόθυμος να «πλήξει τον Μπάιντεν» και να δώσει μια μαρτυρία υπέρ του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τραμπ αρνήθηκε σθεναρά να παραχωρήσει τη νίκη στον Τζο Μπάιντεν, ο οποίος προβάλλεται από τα συστημικά αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ως νικητής στις προεδρικές εκλογές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.