ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σαουδική Αραβία: «Δεν συναντήθηκε ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν με ισραηλινούς αξιωματούχους»

Σαουδική Αραβία: «Δεν συναντήθηκε ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν με ισραηλινούς αξιωματούχους»

Δεν υπήρξε καμία συνάντηση ανάμεσα στον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν και τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, σύμφωνα με το Ριάντ.

Τα ισραηλινά ΜΜΕ μετέδωσαν σήμερα ότι υπήρξε συνάντηση των δύο κατά την διάρκεια μυστικής επίσκεψης στο βασίλειο μαζί με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είδα τις πληροφορίες του Τύπου σε σχέση με υποτιθέμενη συνάντηση ανάμεσα στον πρίγκιπα διάδοχο και ισραηλινούς αξιωματούχους κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του Μάικ Πομπέο. Καμία συνάντηση τέτοιου είδους δεν πραγματοποιήθηκε. Οι μόνοι αξιωματούχοι παρόντες ήταν Αμερικανοί και Σαουδάραβες», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας πρίγκιπας Φαϊσάλ μπιν Φαράν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.