Ο Τ.Μπάιντεν χωρίς να έχει εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ διορίζει το επιτελείο του: Ο Α.Μπλίνκεν θα είναι ο νέος ΥΠΕΞ

Ο Τ.Μπάιντεν χωρίς να έχει εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ διορίζει το επιτελείο του: Ο Α.Μπλίνκεν θα είναι ο νέος ΥΠΕΞ

Μπορεί ακόμα να μην έχει εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τζο Μπάιντεν, παρά τα όσα υποστηρίζουν τα συστημικά ΜΜΕ, όμως ο Τζο Μπάιντεν έχει ξεκινήσει να διορίζει το επιτελείο του.

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, για τη θέση του επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ προορίζει τον Άντονι Μπλίνκεν, για τη θέση του συμβούλου ασφαλείας του Λευκού Οίκου τον Τζέικ Σάλιβαν, ενώ στη θέση του πρέσβη της χώρας στον ΟΗΕ σχεδιάζει να ορίσει την Λίντα Τόμας-Γκρίνφιλντ.

Και οι τρεις είναι πρόσωπα που έχουν μεγάλη πείρα στις εξωτερικές υποθέσεις της χώρας και θεωρούνται παραδοσιακά στελέχη του υπουργείου Εξωτερικών.

Την πληροφορία για τον διορισμό των Μπλίκεν (έχει διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών στην προεδρία Ομπάμα), Σάλιβαν και Τόμας-Γκρίνφιλντ μετέδωσαν τα πρακτορεία ειδήσεων Bloomberg και Reuters, και παρ’ όλο που δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από το ίδιο τον Τζο Μπάιντεν, τον επιβεβαιώνουν στελέχη της εκστρατείας του. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται να γίνουν αύριο, Τρίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να υπενθυμίσουμε πως το επιτελείο του Τραμπ προϊδεάζει για σημαντικές εξελίξεις που αφορούν τη νοθεία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το αλαλούμ στην Τζόρτζια εκεί που το σκηνικό μας θύμισε τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού, συγκεκριμένα ο Μπάιντεν ανακηρύχθηκε νικητής, έπειτα το πήραν πίσω, μετά ξανά ανακηρύχθηκε νικητής και τελικά στο τέλος το πήραν οριστικά πίσω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.