ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β.Πούτιν: Πήρε δώρο ένα «παιχνίδι-τέρας» σε σύνοδο κορυφής (βίντεο)

Β.Πούτιν: Πήρε δώρο ένα «παιχνίδι-τέρας» σε σύνοδο κορυφής (βίντεο)

Την προσοχή του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν προκάλεσε ένα «παιχνίδι-τέρας» που του είχε στείλει η Μαλαισία.

Φέτος, το Φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού διεξάγεται ψηφιακά λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. Ωστόσο, η διοργανώτρια χώρα, η οποία φέτος ήταν η Μαλαισία, έστειλε ένα κουτί με αναμνηστικά δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες. Έτσι, οι ηγέτες έλαβαν μια πινακίδα για το γραφείο, η οποία έφερε την ονομασία του εκάστοτε κράτους, μια καρφίτσα για το σακάκι με τα σύμβολα της Συνόδου Κορυφής και διάφορα αναμνηστικά.

Προφανώς, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, αναρωτήθηκε τι άλλο του είχαν στείλει οι διοργανωτές της Συνόδου Κορυφής, γιατί κατά τη διάρκεια του διαλείμματος βρέθηκαν στο γραφείο του κι άλλα αναμνηστικά δώρα.

Πιο συγκεκριμένα στον Πούτιν είχαν προσφέρει ένα κουτί με νομίσματα και ένα πάνινο παιχνίδι με ένα μάτι. Αρχικά άνοιξε το κουτί και εξέτασε προσεκτικά τα νομίσματα και στη συνέχεια έδωσε προσοχή σε αυτό που η διοργανώτρια χώρα ονόμασε «παιχνίδι-τέρας», σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Πάβελ Ζαρούμπιν, από το τηλεοπτικό κανάλι Rossiya1.

Ο Πούτιν όχι μόνο το εξέταζε, αλλά αποφάσισε να χτίσει κάποιο είδος κατασκευής στο γραφείο του, χρησιμοποιώντας το κουτί με τα νομίσματα ως βάση.

Το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται πως ικανοποίησε τον Ρώσο πρόεδρο καθώς φάνηκε να χαμογελάει.

Κάποια στιγμή όμως προέκυψε ένα σημαντικό πρόβλημα: Ο πρόεδρος κατάλαβε ότι η κατασκευή του βρισκόταν πάνω σε σημαντικά έγγραφα. Τελικά όλοι οι συμμετέχοντες στο φόρουμ παρακολουθούσαν το παιχνίδι στο γραφείο του προέδρου της Ρωσίας.

Πολλά άτομα αναρωτήθηκαν αργότερα τι ήταν αυτό. Αποδείχτηκε ότι ήταν ένα μπρελόκ. Πόσο μεγάλα κλειδιά μπορεί να βάλει κανείς σε ένα τέτοιο μπρελόκ; Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα δώρα ήταν για ηγέτες κρατών, προφανώς επρόκειτο για τα πιο σημαντικά κλειδιά του κάθε κράτους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CH5NlMyifiO

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.