ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στον ΟΗΕ η ένοπλη σύρραξη μεταξύ Αιθιοπίας και ανταρτών στο Τιγκράι

Στον ΟΗΕ η ένοπλη σύρραξη μεταξύ Αιθιοπίας και ανταρτών στο Τιγκράι

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών θα διεξαγάγει σήμερα, για πρώτη φορά, συνεδρίαση αφιερωμένη στην ένοπλη σύρραξη στο Τιγκράι, κατόπιν αιτήματος των αντιπροσωπειών της Νότιας Αφρικής, του Νίγηρα, της Τυνησίας και του Αγίου Βικεντίου και των Γρεναδίνων, ενημέρωσαν διπλωματικές πηγές.

Η συνεδρίαση αυτή του ΣΑ του ΟΗΕ θα γίνει μέσω βιντεοδιάσκεψης και θα είναι κλειστή για τον Τύπο. Δεν ήταν ακόμη σαφές χθες Δευτέρα εάν θα είναι εφικτή η δημοσιοποίηση κοινής ανακοίνωσης του Συμβουλίου αφού διεξαχθεί η συζήτηση για την αιματηρή σύγκρουση ανάμεσα στα στρατεύματα του Τιγκράι και αυτά της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Αιθιοπίας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την τελευταία εβδομάδα οι συγκρούσεις έχουν ενταθεί και το δεύτερο πιο πολυπληθές κράτος της Αφρικής δοκιμάζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.