ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β.Πούτιν: «Βρισκόμαστε σε διαπραγμάτευση με τις χώρες του CSTO για το εμβόλιο Sputnik V»

Β.Πούτιν: «Βρισκόμαστε σε διαπραγμάτευση με τις χώρες του CSTO για το εμβόλιο Sputnik V»

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα πως οι διαπραγματεύσεις για την παράδοση του ρωσικού εμβολίου κατά του κορωνοϊού Sputnik V στις χώρες του Οργανισμού της Συνθήκης Συλλογικής Ασφαλείας (CSTO) βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Επί του παρόντος, οι προμήθειες του ρωσικού εμβολίου Sputnik V στις χώρες του CSTO και η πιθανή παραγωγή του σε αυτές βρίσκονται υπό διαπραγμάτευση» ανέφερε ο Πούτιν σε τηλεδιάσκεψη με το συμβούλιο ασφάλειας του Οργανισμού.

Όπως, διευκρίνισε ο Ρώσος Πρόεδρος, οι διαπραγματεύσεις αφορούν και δύο ακόμα ρωσικά εμβόλια κατά του κορωνοϊού, συμπεριλαμβανομένου του EpiVacCorona που αναπτύχθηκε από το ερευνητικό κέντρο Vector και καταχωρήθηκε το φθινόπωρο.

Σημειώνεται ότι μέλη του CSTO είναι η Ρωσία, η Αρμενία, το Καζακστάν, το Κιργιστάν, το Τατζικιστάν και το Ουζμπεκιστάν.

Κρεμλίνο: Ρωσικά εμβόλια κατά του κορονοϊού για άλλες χώρες θα παραχθούν στο εξωτερικό

Τα ρωσικά εμβόλια κατά του κορονοϊού που προορίζονται για άλλες χώρες θα παραγχθούν στο εξωτερικό, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σχετικά με τη ζήτηση για πιθανούς χρήστες του ρωσικού εμβολίου στο εξωτερικό, θα γίνει με τη συνεργασία του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων με τους ξένους εταίρους μας. Αλλά θα ήθελα να επαναλάβω ότι προτεραιότητα είναι οι Ρώσοι που θέλουν να εμβολιαστούν» σχολίασε ο Πεσκόφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.