Για γέλια και για κλάματα: Γερουσιαστής πρόσθεσε και το “Awoman” μετά το “Amen”!

Για γέλια και για κλάματα: Γερουσιαστής πρόσθεσε και το “Awoman” μετά το “Amen”!

Θλιβερές εποχές ζει το αμερικανικό Κογκρέσο. Και όχι μόνο θλιβερές, αλλά στα όρια της παράνοιας. Στην προσευχή για την έναρξη της 117ης συνεδρίασης του αμερικανικού Κογκρέσου, ένας Δημοκρατικός γερουσιαστής ο Emanuel Cleaver και στο πλαίσιο της νέας «πολιτικής» για την εξίσωση των φύλων έκανε το αδιανόητο.

Μη γνωρίζοντας; Λόγω ανοησίας; Λόγω εμμονής; Ουδείς γνωρίζει, αλλά το έκανε.

Έτσι ο ανεκδιήγητος αυτός τύπος θεώρησε ότι η λέξη Αμην (Amen) αναφέρεται στους… άνδρες. Και τι έκανε; Πρόσθεσε και τη λέξη “Awoman”, τελειώνοντας την προσευχή!

Μπορεί να ακούγεται σαν αστείο και μάλιστα κακόγουστο, αλλά το είπε.

Φυσικά η λέξη Amen δεν έχει καμία σχέση με το ανδρικό φύλο. Όπως μας πληροφορεί η Wikipedia |η λέξη αμήν αποτελεί μεταφορά της εβραϊκής λέξης αμέν (אמן‎) και σημαίνει «έτσι ας γίνει», «βέβαια», «στην πραγματικότητα» ή «γένοιτο» ως ισχυρή επιβεβαίωση των λεγομένων ή ευχή».

Ο απίθανός αυτός τύπος θεώρησε ότι αποτελεί αναφορά στο ανδρικό φύλο και πρόσθεσε και το “Αwoman”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.