ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Επιστολή Ε.Μακρόν σε Ρ.Τ.Ερντογάν για ομαλοποίηση των σχέσεων Γαλλίας-Τουρκίας

Επιστολή Ε.Μακρόν σε Ρ.Τ.Ερντογάν για ομαλοποίηση των σχέσεων Γαλλίας-Τουρκίας

Όπως αποκάλυψε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έστειλε επιστολή στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την ομαλοποίηση των γαλλο-τουρκικών σχέσεων.

Την πρόθεσή του να αποκατασταθούν οι σχέσεις Γαλλίας – Τουρκίας εξέφρασε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, σε επιστολή που έστειλε σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Πριν από δύο μέρες, λάβαμε μια πολύ καλή και θετική επιστολή από τον Μακρόν, η οποία περιείχε την επιθυμία του να αναπτύξει τις σχέσεις και να συναντηθεί με τον πρόεδρό μας» είπε ο Τσαβούσογλου σύμφωνα με δημοσίευμα της Sabah.

https://www.vimeo.com/500876670

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Τούρκος πρόεδρος αντέδρασε θετικά στην επιστολή του Γάλλου ομολόγου του, συμφωνώντας να έχουν επικοινωνία μέσω τηλεδιασκέψεων και τηλεφωνικών συνομιλιών.

Να σημειωθεί ότι οι εντάσεις στις σχέσεις Γαλλίας – Τουρκίας σχετίζονταν με γεωπολιτικά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάστασης στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και τις συρράξεις στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ και στη Λιβύη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.