ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ξεκίνησε τις επιθέσεις στη Ρωσία το επιτελείο Μπάιντεν: «Ο Ναβάλνι είναι η… φωνή του ρωσικού λαού – Αφήστε τον τώρα»

Ξεκίνησε τις επιθέσεις στη Ρωσία το επιτελείο Μπάιντεν: «Ο Ναβάλνι είναι η… φωνή του ρωσικού λαού – Αφήστε τον τώρα»

Ακόμα δεν ορκίστηκε το νέο επιτελείο Μπάιντεν και ξεκίνησε τις σφοδρές επιθέσεις στη Μόσχα, δείγμα του τι θ’ ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια. Η επίθεση έγινε με αφορμή την σύλληψη του Ναβάλνι τον οποίο ο -σε λίγες ημέρες- νέος σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας χαρακτηρίζει ως… «φωνή του ρωσικού λαού». (σ.σ. : αν και δεν έχει κατέβει ποτέ σε εθνικές εκλογές και καμία ανεξάρτητη δημοσκόπηση δεν του δίνει πάνω από 1%).

«Ο Αλεξέι Ναβάλνι πρέπει να απελευθερωθεί αμέσως», δήλωσε μέσω του Twitter ο Τζέικ Σάλιβαν, ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Τζο Μπάιντεν που αναλαμβάνει σε τρεις ημέρες τα καθήκοντά του.

«Οι επιθέσεις του Κρεμλίνου κατά του κ. Ναβάλνι δεν συνιστούν απλώς παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά και επίθεση κατά του ρωσικού λαού που θέλει να ακουστεί η φωνή του», έγραψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλο το επιτελείο εξωτερικής πολιτικής του Μπάιντεν αποτελείται από «βετεράνους» της Ουκρανίας με υστερικές θέσεις εναντίον της Μόσχας, κάτι που σημαίνει πως η ηρεμία που υπήρξε επί προεδρίας Τραμπ μάλλον θα λάβει τέλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.