CNN: «Έτσι θα αποχωρήσει ο Ν.Τραμπ από τον Λευκό Οίκο – Δεν θα συναντηθεί με Μπάιντεν»

CNN: «Έτσι θα αποχωρήσει ο Ν.Τραμπ από τον Λευκό Οίκο – Δεν θα συναντηθεί με Μπάιντεν»

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται στον Λευκό Οίκο και τα έχει σχεδιάσει όλα και κυρίως την αναχώρησή του με κάθε λεπτομέρεια.

Γιατί θέλει να φύγει ως Πρόεδρος από τον Λευκό Οίκο και όχι ως πρώην Πρόεδρος. Έτσι, θα αναχωρήσει από την Βάση Άντριους νωρίς το πρωί της Τετάρτης για το Παλμ Μπιτς λίγο πριν ορκιστεί Πρόεδρος ο Τζο Μπάιντεν.

Θα αναχωρήσει μπροστά στα μάτια των Μπάιντεν οι οποίοι θα περάσουν τη νύχτα στο Blair House το οποίο βρίσκεται απέναντι και διαγώνια από το Οβάλ Γραφείο.

Μάλιστα, η χρήση του συγκεκριμένου ξενώνα όπου συνήθως φιλοξενούνται πρωθυπουργοί παραχωρήθηκε στους Μπάιντεν από το υπουργείο Εξωτερικών και όχι από τους Τραμπ.

Αποχαιρετισμός στην Βάση Άντριους

Μόλις φτάσει λοιπόν στην Βάση Άντριους ο Τραμπ όπου αναμένεται πλήθος οπαδών του ενώ θα έχει και μπάντα και τελετουργικό με κόκκινο χαλί σαν αυτό που χρησιμοποιείται στην αναχώρηση ξένων ηγετών από τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα πάντα με το CNN, φίλοι, σύμμαχοι και πρώην συνεργάτες του Τραμπ έχουν προσκληθεί για το αποχαιρετιστήριο πάρτι στην Βάση Άντριους.

Πηγές λένε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα αφήσει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στον διάδοχό του στο Οβάλ Γραφείο. Κάποιοι από τους συμβούλους του επιμένουν να το κάνει συνεχίζοντας την παράδοση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, παρά τις πιέσεις που δέχεται να κάνει ένα αποχαιρετιστήριο διάγγελμα, ο Τραμπ δεν δείχνει να έχει καμία διάθεση να το κάνει αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.