Τους «τρολάρει» μέχρι τέλους ο Ντ.Τραμπ: Απένειμε τελευταία στιγμή χάρη σε γνωστούς ράπερ!

Τους «τρολάρει» μέχρι τέλους ο Ντ.Τραμπ: Απένειμε τελευταία στιγμή χάρη σε γνωστούς ράπερ!

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να «τρολάρει» το κατεστημένο των ΗΠΑ και τα ΜΜΕ, καθώς την τελευταία ημέρα της θητείας του απένειμε χάρη σε δύο… πασίγνωστους ράπερ τον Λιλ Γουέιν και τον Κόντακ Μπλακ. Ως αποτέλεσμα αιφνιδίασε τους πάντες που τώρα συζητούν περισσότερο τις προεδρικές χάρες του Ντόναλντ Τραμπ από την… ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν.

Μάλιστα αν και ο Λιλ Γουέιν είναι υποστηρικτής του Τραμπ με τον Κόντακ Μπλακ δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως και οι δύο ράπερ έχουν τον ίδιο δικηγόρο.

Συγκεκριμένα ο 38χρονος Λιλ Γουέιν, το αληθινό όνομα του οποίου είναι Ντουέιν Μάικλ Κάρτερ Τζούνιορ, δήλωσε ένοχος σε ομοσπονδιακό δικαστήριο τον Δεκέμβρη για παράνομη κατοχή όπλου και αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης 10 ετών. Ο ράπερ με την εκκεντρική εμφάνιση έχει εκφράσει στο παρελθόν υποστήριξη για τις μεταρρυθμίσεις που ήθελε να εισαγάγει ο Τραμπ στη δικαιοσύνη και το σύστημα των φυλακών.

Ο 23χρονος Κόντακ Μπλακ, γεννηθείς με το όνομα Μπιλ Κέιχαν Κάπρι, βρίσκεται σε ομοσπονδιακή φυλακή, καταδικασμένος σε ποινή 4 ετών το 2019 γιατί έκανε ψευδή δήλωση προκειμένου να προμηθευτεί όπλο. Μάλιστα είχαν απορριφθεί οι αιτήσεις του για μείωση της ποινής του κι αν δεν του είχε απονείμει χάρη ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα έμενε στη φυλακή μέχρι τον Νοέμβριο του 2022.

Ο ράπερ Κόντακ Μπλακ

Επίσης ο πρόεδρος των ΗΠΑ απένειμε χάρη στο πρώην «δεξί του χέρι» τον Λευκό Οίκο, τον Στιβ Μπάνον, λίγες ώρες προτού αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο.

Εις βάρος του Μπάνον, που υπήρξε καίριος σύμβουλος του Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας το 2016, ασκήθηκε δίωξη την περασμένη χρονιά για εξαπάτηση υποστηρικτών του απερχόμενου προέδρου, στο πλαίσιο συγκέντρωσης πόρων από ιδιώτες για την ανέγερση του περιβόητου τείχους του Τραμπ στα σύνορα του Μεξικού-ΗΠΑ. Ο Στιβ Μπάνον έχει δηλώσει αθώος για τις κατηγορίες.

Μετά από μια μακρά περίοδο ψυχρότητας, οι δύο άνδρες είχαν αναθερμάνει τις σχέσεις τους το τελευταίο διάστημα ενώ ο Τραμπ αναζητούσε συμμάχους για να αποδείξει την εκλογική νοθεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.