ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ε.Μακρόν: «Να συνεργαστούμε με Ρώσους και Κινέζους – Τα εμβόλια τους να γίνουν μέρος της προσπάθειας»

Ε.Μακρόν: «Να συνεργαστούμε με Ρώσους και Κινέζους – Τα εμβόλια τους να γίνουν μέρος της προσπάθειας»

O Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, εστίασε στη σημασία των ρωσικών και κινεζικών εμβολίων όσον αφορά στην καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Γάλλος πρόεδρος επέμεινε ότι τόσο τα ρωσικά, όσο και τα κινεζικά εμβόλια, πρέπει να διαδραματίσουν μεγαλύτερο ρόλο σε μια συντονισμένη παγκόσμια προσπάθεια για την αναχαίτιση της εξάπλωσης της COVID-19, την οποία δεν δίστασε να παρομοιάσει με «παγκόσμιο πόλεμο».

«Πρέπει να συνεργαστούμε με τους Κινέζους και τους Ρώσους, ώστε τα εμβόλια να γίνουν μέρος αυτής της μεγάλης πολύπλευρης προσπάθειας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μακρόν στο περιοδικό «Journal du Dimanche».

Παράλληλα, σχολιάζοντας την εμφάνιση μεταλλαγμένων στελεχών έκανε λόγο για «πανδημία εντός της πανδημίας», προειδοποιώντας ότι ο πλανήτης βρίσκεται σε έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο για να περιορίσει τις μεταλλάξεις πριν αυτές «ξεφύγουν».

«Πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας γιατί κάθε εβδομάδα μετράει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος πρόεδρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V έχει λάβει το «πράσινο φως» για χρήση σε περισσότερες από 20 χώρες, ενώ το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) εκτιμά ότι είναι ένα από τα τρία εμβόλια με τις περισσότερες εγκρίσεις από κυβερνήσεις ξένων χωρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.