ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παραδόθηκαν στην εισαγγελία οι φορολογικές δηλώσεις του Ν.Τραμπ: «Θα κερδίσω όσους με διώκουν»

Παραδόθηκαν στην εισαγγελία οι φορολογικές δηλώσεις του Ν.Τραμπ: «Θα κερδίσω όσους με διώκουν»

Παραδόθηκαν οι φορολογικές δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ στο γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν.

Το γραφείο του εισαγγελέα Σάιρους Βανς παρέλαβε τις δηλώσεις του πρώην Αμερικανού προέδρου τη Δευτέρα, δηλαδή αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου που απέρριψε την προσφυγή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, όπως ανέφερε σήμερα εκπρόσωπός του.

Ο εισαγγελέας ζητούσε αυτά τα έγγραφα στο πλαίσιο μιας έρευνας που αρχικά επικεντρωνόταν στις καταβολές χρημάτων σε δύο γυναίκες που υποστήριζαν ότι είχαν σεξουαλικές σχέσεις με τον Τραμπ, πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016. Στο μεταξύ, η έρευνα αυτή διευρύνθηκε και περιλαμβάνει τώρα κατηγορίες για φοροδιαφυγή, τραπεζική και ασφαλιστική απάτη.

Μεταξύ άλλων, οι εισαγγελικές Αρχές ζητούσαν να λάβουν τις φορολογικές δηλώσεις που υπέβαλε ο Τραμπ από το 2011 μέχρι το 2018, καθώς και εκείνες της εταιρείας του, Trump Organization.

Το ξέσπασμα Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ αμέσως μετά την εντολή του Δικαστηρίου ξέσπασε κατά των Δημοκρατικών τονίζοντας πως «αυτή η έρευνα αποτελεί συνέχεια του μεγαλύτερου πολιτικού Κυνηγιού Μαγισσών στην ιστορία της χώρας μας».

Κατηγορώντας τους αντιπάλους του πως προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν «το νόμο ως όπλο», ο Τραμπ έγραψε, μέσω του λογαριασμού @45office.com email καθώς έχει μπλοκαριστεί από τα social media, πως «αυτό συμβαίνει σε τριτοκοσμικές χώρες», ενώ παράλληλα χαρακτήρισε τέτοιες προσπάθειες «φασισμό και όχι δικαιοσύνη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, έδωσε υπόσχεση να «παλέψει» και να «κερδίσει» όλους αυτούς που τον «διώκουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.