ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β.Πούτιν: «Έχουμε τα ασφαλέστερα εμβόλια»

Β.Πούτιν: «Έχουμε τα ασφαλέστερα εμβόλια»

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν χαρακτήρισε σήμερα τα ρωσικά εμβόλια κατά του κορωνοϊού τα πιο ασφαλή και πιο αποτελεσματικά στον κόσμο, δηλώνοντας ότι χωρίς αυτά δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί ο κορωνοϊός όχι μόνο στη Ρωσία αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με εθελοντές της δράσης «Είμαστε μαζί», ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι οι Ρώσοι είναι πράγματι περήφανοι για τους επιστήμονές τους που ανέπτυξαν τα εμβόλια αυτά, χωρίς τα οποία «όπως λένε οι ειδικοί, είναι αδύνατον να αντιμετωπισθεί η νόσος Covid-19 όχι μόνο στη Ρωσία αλλά και σε όλο τον κόσμο», όπως και ότι το εμβόλιο Sputnik V όπως και τα δύο ακόμη εγκεκριμένα ρωσικά εμβόλια είναι τα πιο ασφαλή και πιο αποτελεσματικά στον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε επίσης ότι μέχρι σήμερα έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου περισσότεροι από 2 εκατομμύρια άνθρωποι και περίπου άλλα 2 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.