ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπέρνι Σάντερς: «Αφήστε τους νέους να κοινωνικοποιηθούν & να βγουν ραντεβού»

Μπέρνι Σάντερς: «Αφήστε τους νέους να κοινωνικοποιηθούν & να βγουν ραντεβού»

Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής, Μπέρνι Σάντερς, προσπάθησε να πείσει τους Ρεπουμπλικανούς να ψηφίσουν το σχέδιο ανάκαμψης από την πανδημία του προέδρου Τζο Μπάιντεν ύψους 1,9 τρισ. δολαρίων, λέγοντάς τους πως, «έχετε νέους ανθρώπους που θέλουν να πάνε στο σχολείο, που θέλουν να κοινωνικοποιηθούν, θέλουν να βγουν ραντεβού, θέλουν να κάνουν πράγματα που κάνουν οι νέοι».

Συμπληρώνοντας, «και δεν μπορούν να το κάνουν και δεν ήταν σε θέση να το κάνουν αυτό τον τελευταίο χρόνο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια πολύ απότομη αύξηση των ψυχικών ασθενειών σε αυτήν τη χώρα».

https://twitter.com/AnandWrites/status/1367860433290461188

Οι ανησυχίες του 79χρονου γερουσιαστή για τις ρομαντικές προοπτικές της νεολαίας της Αμερικής άγγιξε μια ευαίσθητη χορδή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι σχολίασαν τη δήλωσή του.

https://twitter.com/TheEpicDept/status/1367860117819944966

https://twitter.com/taragolshan/status/1367848882064023558

https://twitter.com/ohheyjenna/status/1367857779197771777

https://twitter.com/therecount/status/1367852945279225858

Το νομοσχέδιο τελικά επιψηφίστηκε, ωστόσο ουδείς γνωρίζει κατά πόσο συνέβαλε σε αυτό το επιχείρημα του Σάντερς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.