Στον κουρέα ο Μ.Τζόνσον μετά το τέλος του βρετανικού lockdown (βίντεο)

Στον κουρέα ο Μ.Τζόνσον μετά το τέλος του βρετανικού lockdown (βίντεο)

Απόλυτη προτεραιότητα στην ατίθαση κόμη του έδωσε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον αφήνοντας τον κουρέα να βάλει σε «τάξη» το κεφάλι του. Μόλις χαλάρωσαν τα περιοριστικά μέτρα στη Βρετανία για την πανδημία της νόσου Covid-19, ανοίγοντας από χθες καταστήματα, παμπ και κομμωτήρια, ο ένοικος της Ντάουνινγκ Στριτ ξέκλεψε λίγο χρόνο για να αφεθεί στα χέρια του κομμωτή του.

Εξάλλου και ο ίδιος παραδέχθηκε τον περασμένο μήνα ότι χρειάζεται επειγόντως τη βοήθεια ενός επαγγελματία με τους Βρετανούς πολίτες να του υπενθυμίζουν ότι πρέπει να βουρτσίζει τα μαλλιά του προτού κυκλοφορήσει στο δρόμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη διάρκεια του «lockdown» στη Βρετανία, η αρραβωνιαστικιά του Τζόνσον, Κάρι Σίμοντς, φέρεται να είχε αναλάβει χρέη κομμώτριας αλλά δεν είχε στεφθεί με επιτυχία η προσπάθειά της, αν κρίνουμε από τα σχόλια των χρηστών στα social media. Πάντως το άναρχο μαλλί του Βρετανού πρωθυπουργού έχει πλέον γίνει σήμα κατατεθέν του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.