ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Ρωσία απέλασε Ρουμάνο διπλωμάτη σε αντίποινα για την απέλαση δικού της

Η Ρωσία απέλασε Ρουμάνο διπλωμάτη σε αντίποινα για την απέλαση δικού της

Η Ρωσία αποφάσισε να απελάσει τον σύμβουλο του στρατιωτικού ακολούθου της ρουμάνικης πρεσβείας, σε αντίποινα για την απόφαση της Ρουμανίας να απελάσει νωρίτερα έναν Ρώσο διπλωμάτη, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Ο πρέσβης της Ρουμανίας Κριστιάν Ιστράτε εκλήθη στο ρωσικού υπουργείο Εξωτερικών, στον οποίο δόθηκε νότα του υπουργείου με την οποία του κοινοποιήθηκε ότι ο Ρουμάνος διπλωμάτης Γκ. Ιλέσκου κηρύσσεται ανεπιθύμητο πρόσωπο και θα πρέπει να εγκαταλείψει την χώρα εντός 72 ωρών.

Η Ρουμανία είχε ανακοινώσει στις 26 Απριλίου την απέλαση του σύμβουλου του στρατιωτικού ακολούθου της ρωσικής πρεσβείας, για δραστηριότητες που είναι ασυμβίβαστες με την διπλωματική του ιδιότητα, χωρίς να αναφέρει περαιτέρω λόγους για την απόφαση της αυτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επτά χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, που ανήκαν κατά το παρελθόν στο σοβιετικό μπλοκ και οι οποίες έγιναν μετέπειτα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, έχουν προβεί σε απελάσεις Ρώσων διπλωμάτων κατά τη διάρκεια του Απριλίου, προκαλώντας αντίποινα εκ μέρους της Μόσχας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.