ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σ.Λαβρόφ: «Καταδικάζουμε τις επιθέσεις από τη Λωρίδα της Γάζας σε κατοικημένες περιοχές»

Σ.Λαβρόφ: «Καταδικάζουμε τις επιθέσεις από τη Λωρίδα της Γάζας σε κατοικημένες περιοχές»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, χαρακτήρισε ως «μη αποδεκτές» τις επιθέσεις σε δομές πολιτών στην Παλαιστίνη και στο Ισραήλ.

Στις δηλώσεις του, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε μετά τη συνάντησή του με τον Υπουργό Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας της Σιέρρα Λεόνε στη Μόσχα, ο Λαβρόφ ξεκαθάρισε ότι καταδικάζει τις επιθέσεις σε δομές πολιτών τόσο στην Παλαιστίνη όσο και στο Ισραήλ, προσθέτοντας πως η Ρωσία θα κάνει το καλύτερο για να οργανώσει άμεσες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καταδικάζουμε τις επιθέσεις από τη Λωρίδα της Γάζας σε κατοικημένες περιοχές. Φυσικά και οι επιθέσεις που στοχεύουν σε δομές πολιτών στα παλαιστινιακά εδάφη είναι επίσης απολύτως απαράδεκτες. Νομίζω ότι υπάρχουν ήδη αρκετές εκκλήσεις για τερματισμό αυτής της κατάστασης και έναρξη διαπραγματεύσεων», δήλωσε ο Λαβρόφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.